ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικονική Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Μια μοναδική ευκαιρία υποστήριξης για όσους έχουν μια επιχειρηματική ιδέα , δίνεται από το ΔΑΣΤΑ, Δ.Π.Θ.

dasta virtual incubator banner

Η Εικονική Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας της ΔΑΣΤΑ, Δ.Π.Θ. ,σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γωνιά Ξάνθης, το US MISSION και τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Δ.Π.Θ., στοχεύει στην υποστήριξη νέων επίδοξων επιχειρηματιών και στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων μέσω εξατομικευμένης συμβουλευτικής καθοδήγησης για την ανάπτυξη και εξέλιξη του επιχειρηματικού τους σκεπτικού ώστε να υπερκεράσουν τα εμπόδια κατά την είσοδο τους στην αγορά. Στο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η θερμοκοιτίδα της ΔΑΣΤΑ, Δ.Π.Θ. περιλαμβάνεται η διασύνδεση των συμμετεχόντων με παίκτες της αγοράς ενδιαφέροντός κάθε συμμετέχοντα και η υποστήριξη στην διερεύνηση χρηματοδότησης τόσο από ιδιωτικά κεφάλαια όσο και από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.
Με ποιό τρόπο;                        
Όλες οι υπηρεσίες της εικονικής θερμοκοιτίδας της ΔΑΣΤΑ, Δ.Π.Θ. παρέχονται διαδικτυακά με συναντήσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης, και σεμινάρια από ένα δίκτυο εξειδικευμένων μεντόρων και ανθρώπων της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 

Οφέλη από τη συμμετοχή                  

  • Κατανόηση και αποσαφήνιση του πυρήνα του επιχειρηματικού σκεπτικού
  • Δημιουργία μιας συμπληρωματικής και αποτελεσματικής ομάδας
  • Ανάπτυξη, έλεγχος, αξιολόγηση και επανεκτίμηση του επιχειρηματικού μοντέλου
  • Σχεδιασμός του πρωτότυπου Προϊόντος / Υπηρεσίας
  • Δικτύωση και προβολή
  • Πού και πώς βρίσκουμε πηγές χρηματοδότησης
  • Εξοικείωση με τις τεχνικές παρουσίασης σε εν δυνάμει επενδυτές
  • Διαδυκτιακή υποστήριξη

Διάρκεια
Η διάρκεια της εικονικής επιχειρηματικής θερμοκοίτισης είναι τρεις (3) μήνες από 15 Ιανουαρίου 2017 έως 15 Απριλίου 2017 και περιλαμβάνει διαδικτυακές συναντήσεις και σεμινάρια που καλύπτουν θέματα όπως: ανάλυση επιχειρηματικού σκεπτικού, έρευνα για συναφείς τεχνολογίες, έρευνα αγοράς, ανάλυση ανταγωνισμού, δημιουργία προφίλ πελατειακής βάσης, οικονομοτεχνική ανάλυση, κοστολόγιση προϊόντων/υπηρεσιών.

Πληροφορίες

Εικονική Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας
http://dasta.duth.gr/
Δρ. Παρασκευή Γκιούρκα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με εμάς

Αναζητήστε μέσα από την ιστοσελίδα www.eventsinfo.gr όλες τις εκδηλώσεις για τη περιοχή της Λακωνίας. Η ιστοσελίδα μας είναι ένα ενημερωτικό κανάλι για όσους θέλουν να δουν τι συμβαίνει στη Λακωνία αλλά και για επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν τις εκδηλώσεις τους. Απευθύνεται επίσης και στους καλλιτέχνες της περιοχής που θα ήθελαν να προβληθούν και δείξουν το έργο τους!!! Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Events Eventually!!!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αναζήτηση - Search