ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μέσα στο Μάρτιο θα ξεκινήσει το Μεταλυκειακό Έτος – τάξη Μαθητείας για το σχολικό έτος 2016-2017. Στο ΕΠΑ.Λ./Ε.Κ. Σπάρτης θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής: 8 ΘΕΣΕΙΣ
Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών: 11 ΘΕΣΕΙΣ
Βοηθός Νοσηλευτή: 7 ΘΕΣΕΙΣ
Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων: 12 ΘΕΣΕΙΣ
Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής: 5 ΘΕΣΕΙΣ
Τεχνικός Οχημάτων: 6 ΘΕΣΕΙΣ
Οι μαθητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα παρακολουθούν για 9 μήνες:
  • μία (1) ημέρα την εβδομάδα «Πρόγραμμα εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητας» στο σχολείο για επτά (7) διδακτικές ώρες και
  • τέσσερις (4) ημέρες «Πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας», διάρκειας είκοσι οκτώ (28) ωρών εβδομαδιαίως σε εργασιακό χώρο με μισθό και ασφάλιση.
Η επίσημη πρόσκληση θα εκδοθεί μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου (πιθανόν στις 22/2) και η περίοδος αιτήσεων θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. 
 
Δικαίωμα εγγραφής στο «Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας» έχουν απόφοιτοι που ικανοποιούν συγχρόνως και τα τρία παρακάτω κριτήρια:
  • είναι κάτοχοι απολυτηρίου και πτυχίου του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών του ΕΠΑ.Λ. του Ν. 4186/2013 και του Ν. 3475/2006 και
  • βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης και
  • δεν υπερβαίνουν το 24ο έτος ηλικίας.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι μεγαλύτερος από τις προσφερόμενες θέσεις, προηγούνται οι υποψήφιοι που έχουν αποφοιτήσει κατά το πιο πρόσφατο σχολικό έτος έναντι εκείνων παλαιότερων σχολικών ετών. Μεταξύ υποψηφίων που έχουν αποφοιτήσει το ίδιο σχολικό έτος προηγούνται εκείνοι που έχουν υψηλότερο βαθμό Πτυχίου ειδικότητας.
Πληροφορίες στα τηλ/να 2731024797 (ΕΠΑΛ) και 2731023265 (ΕΚ).

Σχετικά με εμάς

Αναζητήστε μέσα από την ιστοσελίδα www.eventsinfo.gr όλες τις εκδηλώσεις για τη περιοχή της Λακωνίας. Η ιστοσελίδα μας είναι ένα ενημερωτικό κανάλι για όσους θέλουν να δουν τι συμβαίνει στη Λακωνία αλλά και για επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν τις εκδηλώσεις τους. Απευθύνεται επίσης και στους καλλιτέχνες της περιοχής που θα ήθελαν να προβληθούν και δείξουν το έργο τους!!! Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Events Eventually!!!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αναζήτηση - Search