ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτίο τύπου Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας - 2η ημερίδα του επιστημονικού forum "Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος"

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση διαρκείας προς την επιστημονική κοινότητα να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια του επιστημονικού forum "Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος". 

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη επιτυχημένη ημερίδα του forum στις 18 Δεκεμβρίου 2016 στη Σπάρτη με την αμέριστη υποστήριξη του δήμου Σπάρτης και του ν.π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της δεύτερης ημερίδας πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2017 η πρώτη τηλεδιάσκεψη των μελών του επιστημονικού forum, μεταξύ των επιστημόνων που ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, να συμμετέχουν ως εισηγητές. Με γνώμονα την διατύπωση ρεαλιστικών προτάσεων, ικανών να τύχουν πρακτικής εφαρμογής, στο πλαίσιο του κεντρικού άξονα που οριοθετεί το τρίπτυχο "κοινωνία - διαφορετικότητα - αναπηρία", συζητήθηκαν όλες οι προτάσεις που έχουν έως τώρα διατυπωθεί και καθορίστηκε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών. Έως το τέλος Μαρτίου αναμένουμε τυχόν νέες προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με εμάς

Αναζητήστε μέσα από την ιστοσελίδα www.eventsinfo.gr όλες τις εκδηλώσεις για τη περιοχή της Λακωνίας. Η ιστοσελίδα μας είναι ένα ενημερωτικό κανάλι για όσους θέλουν να δουν τι συμβαίνει στη Λακωνία αλλά και για επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν τις εκδηλώσεις τους. Απευθύνεται επίσης και στους καλλιτέχνες της περιοχής που θα ήθελαν να προβληθούν και δείξουν το έργο τους!!! Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Events Eventually!!!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 31 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αναζήτηση - Search