Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Είναι ενδιαφέρον πώς μερικά από τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μπορεί να βρεθούν στην παιδική λογοτεχνία. Και οι πιθανότητες είναι ότι δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει όταν ήμασταν παιδιά.

Tags:
Ένα βίντεο της Unicef για την αναγνώριση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η αδιαφορία και η παραμέληση των παιδιών με αναπηρίες, καθώς και οι διακρίσεις σε βάρος τους είναι από τους βασικότερους παράγοντες που εξηγούν την απομόνωση και την περιθωριοποίηση των ατόμων αυτών.

Και τα παιδιά έχουν δικαιώματα...

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
Είδα αυτό το βίντεο και πραγματικά σοκαρίστηκα. Στο παρόν βίντεο όχι μόνο κακοποιείται ένα παιδί σωματικά από μητέρα και γιαγιά αλλά και λεκτικά και ψυχολογικά. Στη ψυχολογική βία προς το παιδί συμβάλλει και ο πατέρας που βιντεοσκοπεί τη «νουθεσία» του μικρού «gangster», όπως τον αποκαλούν στο βίντεο.
Επίσης ο άντρας αυτός ακούγεται να γελάει και να προσπαθεί να τραβήξει καλλιτεχνικά πλάνα με το πρόσωπο του παιδιού. Το παιδί κακοποιείται επειδή ήθελε να μπει σε συμμορία.

Σχετικά με εμάς

Αναζητήστε μέσα από την ιστοσελίδα www.eventsinfo.gr όλες τις εκδηλώσεις για τη περιοχή της Λακωνίας. Η ιστοσελίδα μας είναι ένα ενημερωτικό κανάλι για όσους θέλουν να δουν τι συμβαίνει στη Λακωνία αλλά και για επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν τις εκδηλώσεις τους. Απευθύνεται επίσης και στους καλλιτέχνες της περιοχής που θα ήθελαν να προβληθούν και δείξουν το έργο τους!!! Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Events Eventually!!!

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 47 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αναζήτηση - Search